woensdag 26 augustus 2015

Wat een feestje!

 
 
Zondagmiddag, hup de warme auto in op naar het noorden van het land. Best een tripje vanuit Zuid Limburg, maar door al het gekletst waren we al snel bij ons hotel. Spulletjes in de kamer gedumpt, en besloten om naar Zandvoort te rijden om een hapje te gaan eten.
Heerlijk even de zeewind door de haren laten wapperen, relaxed op het bankje buiten gezeten samen met een welverdiende Liefmans. Links kwam een enorme donkere lucht aan dus al snel zaten we binnen, waar we lekker hebben gegeten.

 
Deze foto van onze toilettassen moest ik even plaatsen...Do I have to say more?

 
Na een uitgebreid ontbijt met verse koffie begonnen we fris en uitgerust aan onze 'ooooh' en 'aaaaaah' dag. Wat een mooie locatie, wat een fijne sfeer en wat een prachtige winkeltjes, en ook zo leuk om nou eens te zien wie er achter de soms al bekende webshops zitten.

 
Deze scharen zijn alleen al mooi om naar te kijken, maar ze knippen ook nog eens heel prettig. Deze wil toch iedereen op zijn mooi gestylde bureau hebben liggen. Deze scharen zijn van NOMESS een mooie stijlvol merk uit Kopenhagen. Zowel een schaar voor rechts- als linkshandige. 
De zomer mag dan wel op het einde gaan lopen, maar ijsjes papier kan altijd! Mooie zoete kleuren en dubbel geprint, dus erg leuk voor knutselprojectjes. En zie je de ijsjes op de achtergrond? Dat zijn lampjes, ik ben verkocht! @psikhouvanjou..... 
 
 
De shop van Imakin zag er zo vrolijk uit met deze DIY plantenhangers.

 
Prachtige kleine cadeaukaartjes, complimenten kaartjes en ansichtkaarten met lieve teksten.
'To believe yourself and be happy for who you are', dat is waar I LOVE MY TYPE voor staat. Helemaal mee eens, vooral in deze tijden waar je compleet overspoeld wordt met zoveel informatie dat je soms vergeet te genieten van jezelf....
 
 
Papier en nog mooier papier! De bedoeling was dat ik Vera zou helpen met keuzes maken, niet doen! Geen keuzes maken, gewoon allemaal! Want het is allemaal zo ontzettend mooi!
Zwart & wit voor de Sinterklaas, met leuke labels zoals deze P en de veer die er vrolijk bijhangt. Dit ontwerp is van @paperfuel, zij is een koningin in handlettering.

 
Kerstpapier was helemaal WoW, we zagen de prachtigste cadeaus al onder de kerstboom liggen. Donkerblauw, zwart, oudroze, kraft met goud, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Linten met mooie teksten, leuke teksten of fluweel. Kitscherige labels met glitters en glimmers. Mooie strakke labels met een printje...Stickers...Teveel, en vooral te mooi!
Dat wordt straks heel erg lastig, je kunt echt werkelijk zoveel verschillende stijlen gaan kiezen, en kun je niet kiezen, dan gebruik je het toch lekker doorelkaar!

 
Deze labels zijn niet alleen leuk aan je cadeaus, maar ook in je kerstboom, aan je kerstmobiel of misschien wel gewoon aan je sleutelbos....

 
Wij gaan nog even door met sparen, en wat zou ik dat graag in deze gouden konijn spaarpot doen! Flink konijn dus dat betekent flink sparen!
*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten