woensdag 2 december 2015

Vrolijk Sinterklaasfeest!

 
Het is nog een paar dagen voor het grote Sinterklaasfeest, de kinderen stuiteren door het huis en blijven maar vragen of ze de schoen mogen zetten. De laatste cadeautjes worden ingepakt en ook de chocoladeletters krijgen een vrolijk papiertje. Want niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen willen een mooi, vrolijk ingepakt lekkernij! 
Ik gebruikte het vrolijke inpakpapier van Jojanneke en gebruikte ook haar grappige naamstickers. Het fijne van dit papier is is dat het dubbelzijdig geprint is, aan de achterkant is het paars, hier kun je leuk gebruik van maken. Met pepernotenlint in allerlei kleuren maak je het geheel helemaal af! Vrolijke boel!
 

 
Ga je liever voor wat strakker, gewoon wit papier een gezellige stempel en aan de slag. Ik heb nu een stempel in de hoek gezet, maar stempel het gerust helemaal vol! En deze stempel is natuurlijk ook handig om zelf je labels te maken....

  
Pepernoten, chocoladeletters, en andere lekkere snoepjes verpak je in een doorzichtig zakje, met wat linten en een label heb je al snel een heel mooi en lekker cadeautje! Geef dit als je op visite gaat dit weekend, daar wordt iedereen toch heel blij van, en dan vooral van de inhoud!
 
Hele fijne Sinterklaas!
                 *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten