woensdag 24 juni 2015

Versieren maar!

"Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!"Slingers! Ik hou van slingers, ze zijn zo vrolijk en je kunt ze echt overal hangen. In je woonkamer, op je toilet, keuken, slaapkamer, babykamer, kinderkamer, in de gang en ga zo maar door. Ik maakte al eerder de slinger van vloeipapier met verschillende kleuren en nu heb ik er nog een paar bijgemaakt in verschillende uitvoeringen. Gebruik vloeipapier, maak je eigen combi. 'Love is in the air' slinger, Bubblegum slinger, Minty star slinger & Flitsend Stoer slinger. Hieronder leg ik nog een keertje uit hoe je ze maakt, knip vloeipapier in strookjes, dunne lange & dikkere korte. Leg ze naast je neer en ga achter de naaimachine zitten, een voor een schuif je ze eronder en binnen een handomdraai heb je echt een hele leuke slinger! Maak het zomers in je eigen huis, buiten wil het nog niet echt.
 
 
Het eindresultaat!
 


Een wat strakkere slinger maak je met een grote ronde pons, mooie inpakpapier en gekleurd papier.
Stans rondjes uit, en doe hetzelfde, ga achter de naaimachine zitten en schuif de rondjes er een voor een onder. Wil je een extra accent in je slinger? Gebruik dan een contrasterend naaigaren. Ik gebruik vaak het fluorescerende roze, maar kobaltblauw, oranje of rood zijn ook erg mooi. Maak er eventueel nog een muur kunstwerk van, zoek een stuk hout, bind daar een touw aanvast zodat je deze kunt ophangen. En knoop dan slingers aan de tak, het geeft echt een heel vrolijk effect tegen een witte muur.

 
Gebruik het mooie papier van bijvoorbeeld Eef Lillemor  in combinatie met zilverpapier en zachtroze of zachtgroen voor een lief kraamcadeau. Een handgemaakt extra cadeautje.
 

En dan hebben we natuurlijk nog de feestelijke tasselslingers. Ook die zijn erg leuk voor de aankleding van je buiten bbq feestje!Plan een avondje voor jezelf in en maak je eigen combi! Een slinger kun je altijd wel gebruiken!
Mocht je geen tijd of zin hebben, in de webshop zijn ze ook te koop.
CreĆ«er je eigen feestje! 
Succes!
*
2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijkheid! Is ook mijn motto: het leven is een feestje. Je moet er zelf wat moois van maken. Hieperdepiep hoera!

    BeantwoordenVerwijderen