woensdag 10 juni 2015

Vaderdag!

Vaderdag.....
 
Cadeautjes voor Vaderdag zijn niet de meest eenvoudige cadeautjes om te verzinnen. We komen vaak uit bij de sokken, een lekkere aftershave, stuk chocolade of een fles wijn. Maar ook deze cadeautjes verdienen een lieve, stoere of creatieve verpakking...Het gaat uiteindelijk niet om de inhoud, maar gewoon om papa even in het zonnetje te zetten!
Gebruik papier met een zwart wit dessin, lekker stoer! En heel gaaf te combineren met fel geel, gebruik hiervoor kartelstickers met daarop een 'super papa' sticker. Een mooi label eraan, waar je natuurlijk iets liefs opschrijft of optekent. Houd je vader van voetbal? Dan maak je het cadeautje helemaal af met een voetbal aan een touwtje.
 
 
 
 
 
 
Zelf een sleutelhanger maken? Het enige wat je nodig hebt is een mooi label, stickers en eventueel een voetbalhanger en een sleutelring. Klaar! Schrijf iets liefs op de achterkant.... In de webshop zijn ook hele leuke vilten huisjes sleutelhangers te bestellen, waar je ook nog een letter op kunt laten zetten om het echt persoonlijk te maken!
 


 
Een lief kaartje past er altijd nog wel bij, en deze zijn van een klein formaat, dus deze kan hij in zijn portemonnee stoppen en altijd bewaren!
'Jij verdient een lintje'
'Leukerd'

 
Vorige week schreef ik een blog over kids! en liet ik zien hoe ze hun eigen inpakpapier kunnen maken. Ook voor Vaderdag is dit natuurlijk een erg leuk idee. Ook al is je zoon of dochter nog heel klein, krabbelen met een potlood of stift lukt ze vast wel! Maak het af met een lint en een lief kaartje...Wedden dat jij een smile op zijn gezicht tovert?
Oh ja, vergeet dat gebakken eitje met spek niet bij zijn ontbijt!
 
 
*
1 opmerking: