woensdag 17 juni 2015

Ravenzwart, sneeuwwit & zuurstokroze....


 
Er zijn van die dagen dat je gewoon koekjes wilt eten, heel veel koekjes! En wat leuk! De letterkoekjes van de Ikea, ik was totaal afgeleid van wat ik eigenlijk van plan was. Ik bleef maar woorden leggen en foto's maken. Grappig om te versturen naar iemand. Maar ook leuk om iemand een pot gevuld met koekjes te geven op het moment dat iemand het echt even nodig heeft! Of gewoon voor de FuN! Of om geld op een leuke manier te verpakken. De pot komt van de Ikea maar is oa ook bij de Xenos te koop. En de kaart is te leuk, ontworpen door Leuke Dotties! Die hoort er helemaal bij, samen met de leuke stickers, die je plakt op een label, of op een pak gezellig ingepakte koekjes! 
Het is mijn combi, Pitch Black, Snow White & Lemonade Pink!
In de shop zijn kant en klare verpakkingspakketjes te bestellen. Uiteraard kreeg ik van Vera de bovenstaande combi, blij dat ik was. Maar ook zijn er verschillende kaarten te krijgen in deze kleuren. Plak ze met een stukje maskingtape op de muur van je toilet, hal, slaapkamer of keuken. Lijst ze in! Of verstuur eens een kaartje, echte post is echt zoveel leuker! Of voor je snailmail.... 
Mooi gecombineerd met een ronde kaart en geruite roze lint.

 
Strak en stijlvol.

 
Papier waar je vrolijk van wordt! Stippen & Zuurstokroze!


 

 
YAY, en niet teveel koekjes eten! Er moet ook nog wat in de pot!
*

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk bericht! Mooie producten, fijne kleurencombinatie, leuke foto's enne.... ik moet maar eens naar de Ikea. Voor koekjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Miranda! En die koekjes zijn ook best lekker....;)

    BeantwoordenVerwijderen