woensdag 3 juni 2015

Kids!Kinderen houden van kleur, van confetti, van vrolijke slingers, ballonnen, taart en van snoepjes, heel veel snoepjes!
De verjaardag van je kind is dan ook de perfecte gelegenheid om even lekker helemaal los te gaan! Maak zelf een slinger van vloeipapier, in zoveel vrolijke kleuren en prachtige dessins te krijgen in de webshop. Ga voor een bonte boel, of hou het rustig en mix wit met zwart en een knalkleur! Het enige wat je nodig hebt is vloeipapier, een schaar, een naaimachine, een uurtje van je tijd en een kop thee met een lekker stuk chocolade. Knip het vloeipapier in strookjes, lange strookjes en korte strookjes, ga achter je naaimachine zitten en leg twee strookjes op elkaar en begin met naaien en voeg zo elke keer strookjes toe...Trek zachtjes aan de slinger als het papier onder de naald doorgaat, dan trek je het iets uit en verfrommeld die niet onder je naaivoetje. Maak de slinger zolang als jezelf wilt! Een onwijs leuk en vrolijk resultaat! Plak het met een leuk stukje maskingtape aan de muur en kijk eens wat een vrolijke boel!

Inpakken van cadeautjes is leuk! En er zijn zoveel leuke idee├źn overal te vinden! Ik zette mijn bonuskinderen aan het werk. Een wit stuk inpakpapier, stiften en stempels. Maak een vrolijke tekening! En daar gingen ze, heel ijverig, allebei maakten ze er iets leuks van. En klaar is je ontzettend originele inpakpapier. Je kunt er natuurlijk van alles op tekenen, stempelen en schrijven, denk aan een mooie tekst, een gedichtje of een liedje! 'Lang zal ze leven', ik roep maar wat.

Vrolijke linten eromheen, misschien nog een lekkere lolly met een strik eromheen en klaar zijn je originele cadeautjes. Ook leuk voor opa & oma, hebben ze gelijk een mooie tekening om mee te pronken.


Inpakpier met vrolijke kleurrijke printjes zijn altijd leuk, combineer ze met een stoere en ook hele lekkere snoephorloge. Grote felle stickers om het lint mee vast te plakken. Schrijf of stempel wat leuks op het labeltje, pas de kleur van het label aan op het inpakpapier, en durf te combineren. Laat het lekker knallen!


Gebruik vooral veel kleur voor een cadeautje voor een kind, dan weet je zeker dat ze nog meer gaan stuiteren....;)

Succes met de slinger!
*
2 opmerkingen: