woensdag 29 april 2015

Strikken,stippen,bloemen en driehoeken....

 
Groen, groen is een kleur met vele tinten.... Intens groen zoals de rijstterassen in Bali, fluoriserend groen zoals de Hulk, olijfgroen de naam zegt het al en mintgroen. Een nieuwe hippe kleur en zo mooi te combineren. Het geeft een frisse look....
Voor jullie maakte ik wat combinaties met verschillend groen inpakpapier, stippen, strikken, geometrische vormen en bloemen. 
Dit leuke bloemenpapier met feloranje is dubbelzijdig te gebruiken.Aan de ene kant oranje met witte strepen en aan de andere zijde bloemen met een oranje stip op een groene achtergrond.
Vouw het dubbel en plak er een mooie grote sticker op, voor een leuke accent op het pakje. Of stop er een leuk dottiedesign kaartje tussen.
 

 
Ook dit papier is dubbel te gebruiken, de achterkant is volledig groen en de voorkant is groen met stippen. Een mooi touwtje of lint eromheen wikkelen, kaartje eraan en klaar is dit vrolijke cadeautje!

 
Strikken zijn altijd leuk, hier een vrolijke strik op het inpakpapier en als extraatje een gehaakte strik er nog eens bovenop. En wikkel het groene met witte bakkertouw eens een keer schuin over het pakje heen in plaats van recht.

 
Simpel maar stijlvol!


 
Je ziet het telkens overal terug komen...ENJOY LIFE! En het is zo waar! Geniet van je bloem in de tuin of balkon, dat heerlijke kopje vers gezette cappuccino, de glimlach van iemand die je op straat tegenkomt....

 
Hang je leukste kaarten aan een klem waar je een lint aan vast maakt, en bevestig dit met een mooie tape op de muur. Eenvoudig te verwisselen, en het ziet er ook nog gezellig uit!

 
Dit mooie tape is superhandig om die instaswapdoos mee dicht te tapen, maar je kunt er natuurlijk ook een feestelijk slingertje van maken. Het enige wat je nodig hebt is een schaar, leuk tape en een stukje touw....Maak zo'n slingertje en stop het eens in een verjaardagskaart. Succes en een glimlach gegarandeerd!
 

 
 
*
2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke idee├źn! Zo'n ingepakt cadeautje wil ik ook wel krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel blauwruitje, een feestje om te krijgen maar ook een feestje om te maken!

    BeantwoordenVerwijderen