woensdag 9 november 2016

Herfstkrans

Wat hebben Vera & haar team vorige week geknald op de KreaDoe beurs! Prachtige stand, geweldige spullen & lieve enthousiaste dames! Zo jammer dat ik er uiteindelijk niet bij kon zijn!
Vandaag een grijze, koude herfstdag. Afgelopen weken hebben we kunnen genieten van een paar prachtige herfstdagen. Ik was dan ook vaak te vinden in het bos met de camera, prachtige paddenstoelen vastleggen , het zonlicht wat op de verkleurde bladeren een prachtig effect gaf en ik verzamelde blaadjes, dennenappels, eikels & hun hoedje en het omhulseltje van de beukennootjes.
 
 
De bladeren heb ik gedroogd tussen een stapel boeken om er vervolgens met een stift (waar je ook mee op glas kunt tekenen) mooie patroontjes te tekenen op de platte blaadjes. Je kunt er een gezellige slinger van maken, vandaag maakte ik er een eenvoudige herfstkrans van.

 
Veel heb je niet nodig, allerlei herfstschatten, een lijmpistool, een stift om op de blaadjes te tekenen en een buigzaam takje. Die gebruikte ik namelijk als basis.

 
Op die basis ben ik alle vondsten uit het bos op het takje gaan lijmen en zo ontstond langzaam de vrolijke herfstkrans. Heel eenvoudig en een leuke herfstdecoratie! 
Ik heb een vaas die uit allemaal kleine vaasjes bestaat, daar kun je de krans opleggen en in het midden allerlei bloemetjes, besjes of leuke takjes stoppen.


 
Of op een mooie houten plank (die ik kocht bij de action) met een kaars erin.
Veel plezier met het maken van deze supermakkelijke herfstkrans!1 opmerking:

  1. Ziet er heel gezellig uit! Past perfect bij zo'n regenachtige dag als vandaag. Kaarsje aan, boek erbij.... Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen