donderdag 20 oktober 2016

Fantastische inloopdagen!

 
 
De inloopdagen van oktober bij Vera thuis! Wat zag het er weer mooi uit, allerlei nieuwe linten, labels, stickers, kaarten, maskingtape & inpakpapier. Kerst en Sinterklaas, maar daarnaast ook heel veel andere mooie printjes! En de fantastische en heerlijke cupcakes van Marijke, sugarsweetcompany . Oreo, speculaas en kersensmaak, en wat zagen ze er weer mooi uit! Onweerstaanbaar! Ook deze waren weer een groot succes!

 
De heliumballonnen zorgde voor decor aankleding en de roze werd af en toe gebruikt om achter te verschuilen.

 
En zoals elk jaar, een nieuwe foto van ons!


 
 
Vrolijk werd er met roze confetti gestrooid, soms werd er een kroontje opgezet, die je als label aan een cadeau kunt hangen en later uitgeknipt kan worden, en af en toe onherkenbaar achter de ballon. Sanne weet elke keer weer het juiste moment te vangen. Nog meer moois zien, neem dan even een kijkje op haar site.

 
Ik stond er met handgemaakte sieraden, van ieniemienie oorbelletjes tot mooie colliers, armbanden speciaal gemaakt voor Pink Ribbon en stoere wikkelarmbanden. Allemaal eigen ontwerp. Mocht je nieuwsgierig zijn, kijk even op mijn net vernieuwde site
 
 
 
De kerstcollectie lag zo mooi te sprankelen, veel glitters, maar ook veel goud in combinatie met vintage roze en petrol.

 
Met regelmaat werd er door Vera nog lint en papier gerold. En kon je ook een kijkje nemen in haar werkruimte, waar je geen vloer meer ziet, maar alleen maar confetti!
Kortom het was weer echt een feestje, dankjulliewel! 
Tot de volgende inloopdag!
*
2 opmerkingen:

  1. Het was inderdaad erg gezellig en goed georganiseerd! Ik zou zeggen: op naar de Krea Doe Dagen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen