woensdag 6 mei 2015

Inpakken maar! 
Maak er een vrolijke bonte boel van met knalroze inpakpapier met strikken, ruiten of bloemen! Daaromheen heel veel tweezijdig bedrukt lint en stoere stickers! Nog wat mooie labels eraan en je cadeau is bijna zonde om uit te pakken!


 
Gerbera inpakpapier, een bosje bloemen is niet meer nodig, twee vliegen in 1 klap...;)
Roze 'super mama' lint, een LOVE label, gouden kartelsticker met daarboven opgeplakt een Super mama sticker en je versiering is klaar.

 
Wiebertjes papier met fluor roze satijnlint is een rustige maar toch knallende combi, met een schattig houten hartje en love label maak je dit mooi cadeautje helemaal af....

 
Ik kan er geen genoeg van krijgen, strikken! Vrolijk en een mooie vorm, vooral op dit prachtige inpakpapier van Jessica Nielsen, die overigens ook in andere kleuren te vinden is in de webshop.
Een gouden of zilveren kartelsticker als basis en daarop plak je een kleinere ronde sticker, in dit geval gebruik ik een 'super mama'sticker....


 
Gewoon simpel wit papier, maar dan wel met een bonte mix van heel veel lint! Een knaloranje sticker met een roze ronde sticker geeft het nog een extra boost....Misschien een heel klein zachtroze hartje ergens in de hoek?

 

 
Veel plezier met inpakken en voor alle mama's en bonusmama's een gezellige Moederdag!
En geef ze niet alleen die dag maar ook alle andere dagen zo nu en dan een dikke knuffel!
 
*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten