donderdag 8 december 2016

Sneeuwvlokken

 
Gisteren liep ik in de supermarkt en ik kon het niet laten om deze mooie sparkle musket kransjes mee te nemen. Ik hou van disco dip!  Vandaag maak ik sneeuwvlokken, waar je een mooie slinger van kunt maken of kunt gebruiken voor op je kerstcadeau. En daarnaast een grote kop thee met de kransjes.....

 
Voor deze sneeuwvlokken kun je allerlei papier gebruiken, ik gebruikte deze keer gewoon wit papier, zoals echte sneeuwvlokken. Ik gebruikte een A4 formaat en knipte die in de lengte doormidden.
Vouw er een mooi trapje van, ik vouw het papier eerst dubbel en zo steeds weer zodat je ongeveer even grote trapjes krijgt. Niet het trapje in het midden vast. Teken een patroon op een strookje papier, veel mooie patronen vind je op pinterest, knip deze vorm uit en leg op de waaier, trek het patroon over op het trapje. Knip dit uit en vouw de uiteinden naar elkaar toe. Ik gebruikte dubbelzijdig tape om ze aan elkaar te plakken.
En klaar is je sneeuwvlok!

 
Gebruik een feestelijk touwtje, met bijvoorbeeld zilver of goud erin verwerkt, verbind de sneeuwvlokken met elkaar en je hebt een mooie slinger. Dit is ook leuk om iemand cadeau te doen, of in plaats van een kerstkaart stuur je iemand een slinger!


 
Ook erg mooi als decoratie op je kerstcadeau....
Succes!
*Geen opmerkingen:

Een reactie posten