vrijdag 18 maart 2016

Feelgood Shop Event....

 
Vorige week vrijdag en zaterdag stond Leuke Lintjes op het Feelgood Shop Event in Veghel! En wat was het een feestje! De oude koekfabriek is een fantastische locatie, stoer en ruw, een perfecte combinatie met al die te gekke webwinkels die nu even een echte winkel waren.
 
 
Onze stand was groot en stond al gelijk aan je rechterhand als je de hal binnenkwam. Twee tafels vol met kaartjes, lintjes, tape, klemmen, inpakpapier en nog veel meer wannahaves.... In het midden stond een prachtig gedekte paastafels met de al bekende bunnies. Een onwijs leuk konijntje die je zelf knipt en in elkaar knutselt,  in drie verschillende kleurcombi's. En deze vrolijke bunny heeft echt een heel lief staartje!

 
Er zit zelfs een worteltje bij om een naam op te schrijven, zo vrolijk!
Heel veel meer heb je op de paastafel niet nodig! Een glimlach verschijnt vanzelf!

En strooi vrolijk in het rond met verschillende combi's van confetti, zo wordt de paastafel echt een feest!
 Weleens aan gedacht om confetti in een kaart te doen en dan te versturen?

 
Tegenover ons stond een vrolijk roze geverfde caravan, met slingers gemaakt van restjes stof, van de theetantes, zij bakken voornamelijk taartjes, hele lekkere taartjes! Ik kon mezelf niet beheersen, telkens zag ik die prachtige red velvet cake voorbij komen, die moest en zou ik proeven, en wat was die lekker! En kijk hoe leuk dit mooie taartje eruit zag!


 
De grote hal was vrolijk versierd met lichtjes, en iedereen had zo zijn eigen winkeltje, er waren een aantal plekjes waar je wat kon drinken en een broodje kon eten. Niet te groot, maar het aanbod van de webwinkels was zeker gevarieerd!

 
Na ons eerste dagje mochten we onze benen strekken in dit leuke hotel waar de eigenaar met alleen maar liefde ervoor zorgt dat je je echt thuis voelt.
Een mooie oude tafel die vroeger gebruikt is als werkbank, de gaten en groeven zitten er nog in, prachtig! En kijk die mooi tegels! Slapen In Veghel is zeker aan te raden!
 

 
Na een heerlijk nachtje slapen, een frisse douche en een ander paar schoenen voor de gevoelige voetjes genoten we van een zeer uitgebreid en vers ontbijt. Genoeg energie om weer een dag te knallen en nieuwe mensen te ontmoeten.

 
Z.I.E.L stond helemaal achterin, met een bord waar je een briefje achter kon laten en gewoon iets lief, leuks op kon schrijven. Wat is Z.I.E.L? dit staat voor Zomaar IEts Liefs, en dat is precies wat ze doen! Ik ontmoette eindelijk mijn instagram vriendinnetje Relinde (@instarelinde) die ambassadeur is van dit mooie initiatief. Wat was het leuk en gezellig om elkaar in RealLife te zien en te spreken! Het woord zegt het al, je laat ergens op een plek, waar jij dat wilt zomaar iets liefs achter. Denk aan een tijdschrift wat je uit hebt, doe er twee theezakjes bij, een stukje chocolade en klaar! Hoe fijn is het om anoniem een glimlach op iemands gezicht te toveren?

 
Circus Patz heeft echt de allerleukste kinderboeken, alleen de stand vond ik al geweldig! Het is een team van elf mensen die het boek maken, helemaal van begin tot het einde en ook nog eens uitgeven. Mijn eerste aankoop is een feit!

 
Vrolijke slingers popte overal op, zo gezellig, en al helemaal leuk voor de zomer!

 
Naast ons stond Hellolunch, echt de allerleukste prikkertjes, boterhamzakjes, broodtrommels, bakjes om de lunch van je kids zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zelfs geweldige eivormers! Een gekookt ei die nog warm is druk je in een vorm, en daar ligt je hello Kitty ei, voetbal, of konijn! Zo grappig!

 
En hier een selfie van het team! Wat was het leuk! dankjewel enthousiaste lieve mensen!
Heb je dit fijne event gemist? Volgend jaar komt er vast nog een!
En nu op naar Vera voor een tweede inloopdag! Waar de allerlekkerste en vrolijke cupcakes klaar staan, Sanne een prachtige foto van je maakt, Vera die weer teveel mooie nieuwe stickers, labels en inpakpapier heeft en ik, met mijn handgemaakte juweeltjes... Dus mocht je nog tijd hebben, woon je in de buurt, wij zijn er tot tien uur vanavond!
*
Geen opmerkingen:

Een reactie posten