maandag 22 augustus 2016

Botanische printjes....

Hoi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogje voor jullie heb geschreven, druk met vakantie vieren! En even een minibreak is ook goed voor nieuwe inspiratie.
Vandaag is mijn vriendin jarig, en stap ik de auto in om richting Rotterdam te rijden en samen taartjes te gaan eten en het leven te vieren.
Ik kocht voor haar een onwijs leuke snijplank van Rice, een theedoek van de zeeman met de tekst "Simply Enjoy"en vond op een fair waar ik zelf ook stond witte theepotjes, ideaal om te stippen. Met haar heb ik de workshop stippen op servies gevolgd bij Nienke en we hebben vanaf die tijd een gezamenlijke hobby!
Sinds een paar maanden ben ik fan van botanische printjes, en zo ging ik met mooi plantenprintjes inpakpapier aan de slag.
 
 
Ik koos voor het papier van Jessica Nielsen, fluorescerend lint eromheen, prachtig breed zwart lint en maakte het af met een lieve sticker, "You are Perfect".
In de tuin knipte ik een takje rozemarijn en een roze bloemetje af en schoof dat onder het lint!


 
Voor de theedoek koos ik het andere printje van Jessica Nielsen, dat combineerde ik met het brede zachtroze lint en maakte het af met een stijlvolle zwarte sticker.
Het roze zakje met de donkerblauwe planten (ook van JN) gebruik ik om de kaart in te doen en sluit ik af met een strikjes paperclip. Die shopte ik bij de nieuwe collectie van de Hema.

 
Gebruik gekleurde maskingtape in combinatie met dit mooie zwart/witte papier!


 
En dit is wat ik onder andere in mijn vakantie deed, een muurtje behangen met een botanische print! Superfris en ik word er helemaal vrolijk van!
Van de restjes papier maak ik binnenkort wat leuke slingers.
 
Zijn jullie ook fan van de botanische printjes?
*
Geen opmerkingen:

Een reactie posten