woensdag 24 februari 2016

Nog meer slingers....

Op ons lijstje stond nog steeds een wolkenslinger. Dus ik ging aan de slag met mijn wolken- en sterren pons. Haalde mijn naaimachine weer tevoorschijn, wat bakpapier en papier.
Voor de wolkjes gebruik ik gewoon wit papier, maar ook hierbij is een dubbelgedrukt mooi papiertje erg leuk, omdat je ze straks uitvouwt. Voor de sterren gebruikte ik fluor roze, neon geel en zwart.
 
 
Leg drie wolkjes op elkaar en haal ze onder de naald door, voor de ruimtes tussen de wolken en de sterren gebruik ik bakpapier, dat is straks weer heel makkelijk weg te scheuren.
 
 
Wissel de wolkjes af met sterren, zo wordt het een mooie afwisselende slinger.

 

 
Zo ziet het er uit als je ze klaar hebt, scheur nu voorzichtig het bakpapier weg, en vouw de wolkjes op de lijn waar je gestikt hebt. En klaar is je 3d wolkenslinger! Maak er een mobiel van voor op de slaapkamer van je kind, of hang het gewoon als slinger op aan de muur! Juist omdat je eindeloos kunt variƫren met papier kun je de slinger helemaal aanpassen naar jou smaak!
 
Jullie hebben vast al wel het mooie nieuwe papier gezien, met die vrolijke printjes en figuurtjes! Ze zijn van Bora Illustraties...Bijna zonde om in te knippen! Juist omdat deze ook weer dubbelzijdig te gebruiken zijn zijn ze leuk voor een simpele slinger. Ik maakte er dan ook van elk velletje papier 1.
En misschien liggen deze leukerds straks wel op de FeelGood ShopEvent, 11&12 maart! Hebben jullie al kaartjes gekocht? Doen! De sfeer is echt heel fijn, mooie spulletjes en ook erg lekker eten!
Zie ik je dan?
*

5 opmerkingen: