woensdag 18 november 2015

Clipboard...

 
Wat een wind de afgelopen nacht! Het is nu echt heel erg herfst, bijna geen blad meer aan de bomen, die liggen bij ons nu allemaal in de tuin en voor de voordeur! Extra goede reden om lekker binnen te zitten, kaarsje aan en wat leuks maken. Gezellig voor in je huis... Een clipboard, niet van hout deze keer maar van een stuk karton die je gewoon uit een doos snijdt. Ik gebruik drie grote klemmen, mooi inpakpapier en verzamelde wat lint en kaarten.
 
 
Beplak het stuk karton met papier, plak het met plakband vast op de achterkant, probeer het goed strak te trekken voor het mooiste resultaat.

 

 
Ik hou van goud! Dit clipboard is echt een winters bord, granite gold inpakpapier,  sterren, goud en cognackleurig lint (Leave a little sparkle where ever you go) maak je er een heel cosy geheel van. Een kaart met een lieve of leuke tekst, of met een gezellige afbeelding eronder en je pronkstukje is klaar.

 
Poeder roze sterren inpakpapier kun je ook eindeloos combineren, hou het rustig met wittinten of maak het echt een kerstbord door er veel goud, sterren en lint aan te hangen! Maak er echt iets persoonlijks van door er een gevonden herfstblad aan te hangen, een geschilderd eikeltje, dennenappel, gevonden veren, of een lief briefje.

 
Kijk eens hoe stoer!
*
2 opmerkingen:

  1. Super leuk idee. Het inpakpapier met glitters is zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er ook verliefd op, ga er denk ik kristallen van vouwen....

      Verwijderen