woensdag 21 september 2011

Ladiesday 7 oktober!

Vrijdag 7 oktober: Shop tijdens de Ladiesday Online.

Vrijdag 7 oktober is het zover. Love2BeMama organiseert de Ladies Day Online, het hipste online shoppingevent voor vrouwen zoals jij.

Een dag lang (van 09:00 tot 24:00 uur) shop je tegen aantrekkelijke kortingen de leukste items bij ruim 30 deelnemende webshops.

Maak kans op mooie prijzen, win een nachtje slapen in een pipowagen, speel het letterspel of neus gewoon heerlijk rond tussen al dat moois.Wat begon als Ladiesnight is na een aantal succesvolle edities uitgegroeid naar de Ladiesday Online. Donderdagavond 6 oktober worden de acties via de nieuwsbrieven van alle deelnemende webshops bekendgemaakt.

Hierdoor heb je alvast de mogelijkheid op je gemak rond te kijken, zodat je vrijdag optimaal gebruik kunt maken van de acties en kortingen.

Meer informatie over de deelnemende webshops, alsmede de links er naartoe vind je op http://www.ladiesday-online.nl/, Twitter @love2bemama #ladiesdayonline en Facebook www.facebook.com/love2bemamaLetterspel & grote winactie

Tijdens de Ladies Day Online heeft Love2bemama bij elke deelnemende webshop een letter verstopt. Deze letters vormen samen een zin, welke de sleutel vormt tot de te winnen prijzenpakketten, samengesteld door deelnemende webshops en sponsoren.

Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief van www.love2bemama.com. Doe je mee? Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief van Love2BeMama maak je kans op een nachtje slapen in een pipowagen. Super romantisch! Meld je dus snel aan!Nodig je vriendinnen uit! Klik op de banner op http://www.ladiesday-online.nl/ of www.love2bemama.com en nodig via Twitter je vriendinnen uit om ook te komen shoppen. Deel je dit bericht op Twitter dan maak je ook kans op leuke prijzen. Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt!Love2BeMama - blog voor mama’s De Ladiesday Online maakt onderdeel uit van Love2bemama.com, een van de grootste online ontmoetingsplekken voor hippe en moderne vrouwen zoals jij.

Een plek waar je na het shoppen even tot jezelf kunt komen door het lezen van een van de uiteenlopende artikelen, blogs of columns.

Waar je mee kunt doen aan andere winacties of heerlijk een leuke video of (product)review kunt bekijken.Nodig al je vriendinnen uit en shop 'till you drop! Dit wil je niet missen.
                                    


Twitter: @ladiesdayonline #ladiesdayonline

of 'like' ons op Facebook: www.facebook.com/love2bemama

Leuke Lintjes is deelnemer dit keer, dus schrijf je in voor die nieuwsbrief!Geen opmerkingen:

Een reactie posten